2015. október 1-i Magyar Hon állapot

Felülről lefelé, és azon belül jobbra haladva folyamatosan, egészen a 2015. október 1-ig terjedő 15 hét legelső, “Szentpétervár, 2015. június 19-21: Megindul-e a nyílt világnézeti harc a pénzügyi világhatalom ellen?” című, 2015. június 18-án publikált bejegyzésig az alábbi képet (“bélyegkép méretben ld. rögtön jobbra) mutatta a Magyar Hon főoldalának felső része (kivéve, hogy ott mindig csak egy sor jelenik meg—”rálépés” nélkül—az egyes bejegyzések címéből). Az egyes mozaik részekre való kattintással ezekre a megfelelő bejegyzésekre lehetett és lehet mindig eljutni a főoldalon keresztül. Az újabb bejegyzések természetesen az itt látható, 2015. október 1-én megjelent, “Globális Minótaurosz és Globális falu 2015” című bejegyzés elé kerültek azóta, és az egész mozaik szerkezet ennek megfelelően változott a főoldalon.

Ezen az oldalon az alábbi teljes képre kattintást ajánlom (amennyiben nem minden képmozaik lenne jól kivehető), ha valaki a kép kinagyításához szeretne eljutni annak érdekében, hogy az itt teljes módon megjelenített címek és az alattuk lévő képek magyarázatán keresztül eljusson a Magyar Hon webhelyen megjelenő tartalmak “értelméhez”, vagy pedig a lehető leggyorsabban válogatni tudjon a 2015. június 18. és október 1. között megjelent tartalmakban. Az ez utáni tartalmak amúgy is a főoldalon ezt megelőzően láthatók, és a várhatóan viszonylag ritka, újabb megjelenések miatt (az első, közel háromnegyed éves időszakban összesen csak 21 bejegyzés keletkezett, ld. lejjebb) még jó ideig közvetlenül a főoldalról lehet a legkönnyebben felmérni azokat.

2015. június 5-i Magyar Hon állapot (az első, közel háromnegyed éves időszakra vonatkozó tájékoztató tartalma)

FMagyar Hon szintű hiteles ügyek hiteles képviseletben -- 2015. június 5-i aktuális állapotelülről lefelé, és azon belül jobbra haladva folyamatosan, egészen a legelső, “A ruszin Komlóska példamutatása” című, 2014. szeptember 25-én publikált bejegyzésig az alábbi képet (“bélyegkép méretben ld. rögtön jobbra) mutatta a Magyar Hon főoldala (kivéve, hogy ott mindig csak egy sor jelenik meg—”rálépés” nélkül—az egyes bejegyzések címéből). Az egyes mozaik részekre való kattintással ezekre a megfelelő bejegyzésekre lehetett és lehet mindig eljutni a főoldalon keresztül. Az újabb bejegyzések természetesen az itt látható, 2015. június 5-én megjelent, “Kormányzati munka 2015, és már jobb, de még mindig túlzottan acsarkodás párti, ezért túlnyomórészt tendenciózusan és folyamatosan félretájékoztató média” című bejegyzés elé kerültek azóta, és az egész mozaik szerkezet ennek megfelelően változott a főoldalon.

Ezen az oldalon az alábbi teljes képre kattintást ajánlom, ha valaki a kép kinagyításához szeretne eljutni annak érdekében, hogy az itt teljes módon megjelenített címek és az alattuk lévő képek magyarázatán keresztül eljusson a Magyar Hon webhelyen megjelenő tartalmak “értelméhez”, vagy pedig a lehető leggyorsabban válogatni tudjon a 2015. június 5-ig megjelent tartalmak között. Az ez utáni tartalmak amúgy is a főoldalon ezt megelőzően láthatók, és közvetlenül a főoldalról lehet a legkönnyebben felmérni azokat.

Magyar Hon szintű hiteles ügyek hiteles képviseletben -- 2015. június 5-i aktuális állapot

Reklámok

2015. október 1-i Magyar Hon állapot” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s